Abdussalam Syaahid Fauzi

Standard

Iye .. since aku tiada benda yang ingin diceritakan tentang hal diri ku yang sangat membosankan .. aku ingin berkongsi tentang sahabat aku yang bernama Abdussalam . let’s call him NUX.

Macam mane boleh kenal ?

Dia merupakan kawan kepada sepupu aku .. si Kucing .. di SDAR .. macam mane aku boleh interest giler nak kenal ngan mamat nie ? sebab dier dan PKO merupakan g33k di SDAR yang hebat membuat laman web ketika itu (dulu , kini dan selamanya ) .. hebat la budak sekolah menengah terer flash .. dan membuat pelbagai lagi IT project yang ketika itu aku masih dalam keadaan merangkak2x ..

Apa yang best pasal dia nie ?

Dia ada penyue .. suke pakai gelang kayu dier tuh .. sangat sempoi .. so far aku rasa dia la kawan aku yang aku rasa macam betul – betul kawan …  sangat creative dan hebat dalam segala bidang .. walaupun mengambil jurusan GEOLOGI .. dia masih bergiat aktif di dalam bidang IT . Check out his latest work for his bro here .

Akhir kata

kawan dengan budak SDAR memang best .. { ehem .. t0p0 .. ehem .. } walaubagaimanapun .. all the best bro in your life and career .. aku masih jeles dengan kepala hotak anda dan juga kekasih anda yang baru itu .. [MBP] ..

footnote : Kenapa promote kawan sendiri ? bukan nk promote .. cuma nak beritahu dia sudah ada blog baru ..  Kepada gadis – gadis .. maaf .. dia sudah berpunya .. hihi ..

3 thoughts on “Abdussalam Syaahid Fauzi

  1. uiks? hehe. thanks a lot bro! mane ade berpunya.. aduhai.. susah la camni, turun plak paras hot aku.. aku masih single!

    betul-betul.. aku ade penyue from sabah!! (anak patung penyu la) hehehe.. ade memori di sebalik kewujudan penyue tu.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.