Pencarian Logitech V550

Logitech V550 nano
Logitech V550 nano

Akibat pernah menggunakan mouse ini .. aku rasa sangat tertarik gile so tanpa melengah masa aku mencari sekitar melaka ..

Pergi :

stygix – takde

Viewcomp – takde

Computer World – takde

Then lepas minum petang dengan office mate .. aku pergi pula meneruskan pencarian mouse yang hebat dan lazat ini di bandar melaka.

Sampai di Dataran Pahlawan , melilau aku mencari tempat bahagian digital .. aik .. dah jadik  tempat makan dan tempat menjual coli dan baju perempuan  …

Aku pergi kt kaunter pertanyaan .. hampa .. kedai komputer dan handset yang berselerak tu dah takde .. tinggal 2 kedai komputer kat atas Carrefour je ..

so aku teruskan perjalanan .. naik eskalator satu satu smpai tingkat 4 ..

Dua2x kedai tu pon takde jugak

Terus dari hujung Dataran Pahlawan aku bergegas ke Mahkota Parade pula..

hanya ada satu kedai komputer disitu (bawah tempat cinema dulu) .. pon takde jugak …

carik kat melaka raya .. semua kedai komputer dah tutup sebab dah hampir pukul 9 malam .. Pergi pulak ke Jusco .. takde jugak .. baru nak singgah kedai komputer dekat MMU tapi dah tutup ..

hasilnya ? tiada hasil ..

pftttt ..

footnote : Korang mesti rasa apasal aku sanggup bersusah payah ? .. sebab selagi aku rasa aku nak benda tu .. aku akan sanggup buat apa sahaja sampai dapat .. sekadar buang minyak RM5 .. dan penat ? priceless .. dengan adanya  mouse tu dijangka produktiviti aku akan meningkat sebanyak 20 % ..

footnote 2 :  selain daripada tu .. aku ada jugak bersusah payah untuk mengejar cita – cita lain .. so far .. masih belum nak give up .. banyak je benda aku dah korbankan .. tapi masih belum ada hasil .. 🙁

footnote 3 : hati tengah panas .. so saje nak tambah kan panas lagi dengan berjalan – jalan mencari benda yang agak mustahil nak jumpa .. saje .. aku suke .. ada kau kesah ?

5 Replies to “Pencarian Logitech V550”

  1. weh, xleh ke “Comment” tab letak siap2 at the end of the post? sgt x rajin mau scroll up T_T

    anyway, serius tatau ape name penuh mouse Logitech yg ko ckp tu. walaupun ada 2 ekor mouse yg ko suke tu dekat sini. janji bentuk serupa.

    jgn marah2 bai, people DO CARE.

  2. hello odin,
    free tak? kalau free saya nak kasi project untuk buatkan.. projectnya guna php (opencart modification) … kalau free sila email. urgent. thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.