Azri myStarz dan BunkFace

Sebagai seorang manusia yang menetap di Klang .. aku dapat berjumpa macam – macam artis .

Hamid Gurkha ? 2 minit dari rumah aku dah sampai 

Liza Hanim ? Nak pergi masjid jerk mesti lalu rumah dia . Ingat lagi masa dia kahwin siap ada pasang bunga api dan boleh nampak dari rumah aku.

Azri dan Bunkface adalah senior aku di SMK Sri Andalas . Dan aku baru dapat tahu like 10 minutes ago ( ketika entri ini ditulis .. adalah pada 3:15 AM 17/11/2008 )

azri a.k.a Sniper Wolf masa main Counterstrike dulu . Akibatnya nick aku mase main CS menjadi Sniper X. Citer lame .. huhu
Azri a.k.a Sniper Wolf masa main Counterstrike dulu . Akibatnya nick aku mase main CS menjadi Sniper X. Citer lame .. huhu

Azri join myStarz dan aku siap ada post kt twitter aku .. dalam minggu lepas .. itupun ibu aku bagitau . Biasa la .. jadi cikgu disiplin ( HEM – Hal Ehwal Murid ) di sekolah menengah membuatkan dia mengenali hampir semua studentnya . Selalu aku borak dengan dia pasal Metal Gear Solid walaupun tak ada PS1 dan selalu jumpe kat CC mase zaman jahiliah dulu ( Zaman jahiliah a.k.a zaman sekolah masa hari sabtu .. lepas habis koku konferm pergi CC .. )

bunkface
bunkface

Yang kiri sekali tuh nama dia Shamsul . Kalo korang perasan .. ada iklan dari TM Net .. dalam 3 tahun yang lepas tahun 2005.  Dia lah yang berlakon dalam iklan untuk satu pertandingan membuat laman web untuk peringkat sekolah . Yang adik dia suluh lampu pas2 dia cakap ..

“Terima kasih .. Terima kasih .. Saya nak ucapkan terima kasih kat mak abah saya .. cikgu saya ..”

then camera focus kat bawah . sebab dia pakai shorts jerk .

Apa – apa pun just nak cakap you guys good luck in future .. hopefully korang x lupe la kat junior korang ni . Lagu BunkFace – situasi ada kat tape aku . Hehe .. 

p/ s : Teringin nak jadi faymes . Tapi takut plak xder privasi .

p/s 2 : Sepatutnya aku buat entri pasal yubiyu – UBU  – Utem Bloggers United punyer gathering tapi agak kemalasan memandangkan tengah BZ lagik .

p/s 3 : Jarang aku tulis pasal artis .. oh well . .sekali sekala .. asyik2x pasal computer jerk .. x ke bosan korang bace .. huhu

14 Replies to “Azri myStarz dan BunkFace”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.