Photographer Skool

well..
Utk pengetahuan , aku join kelab majalah skool.
Aku ditugaskan dlm bahagian ko-kurikulum dan fotografi…(dan bukannya pornografi)….

So , minggu lepas kart skool aku ada pertandingan membuat cd-rom dan juga kuiz peringkat daerah klang..

so , byk giler gambar aku tangkap…
dan ada 2-3 tiga kenalan yg aku dpt….

skool aku menang tempat ke-2 dlm pretandingan membuat cd-rom yg diwakili oleh Ju Chin , Fong Wei Jiunn dan juga ada satu abg nih..(aku darh lupa)

itu shj-larh laporan ku…
-Maleh nak tulis panjang2-

***Fairyland***
Sejak dpt streamyx , aku asyik2 main game nih.
Game nih mmg besh giler.Ada pets sbg pembantu dan juga skill2 yg besh2 (hampir sama cam game ragnarok tapi ragnarok kena bayar tiap2 bulan).

***Palm ( handheld device)***
maser skool aku ader pertandingan biologi tue…Aku ada jumpa satu budak nih..Dia ada Palm sendiri..So , akuy kater kart dier yg aku nak pinjam jap dier nyer…
Dier bagi kart aku..

Aku mmg excited giler pasal aku mmg dah lama nak pegang benda nih..Aku hanya mamppu tengok kart TechTV jer….
So , apa yg aku nampak besh kart situ adalarh music player(realone player) , sms device(menggunakan bluetooth) dan macam2 lagi.Tapi kalo nak tulis dokumen tue susah sikit larh pasal kena pakai stylus(pen yg tak berdakwat).
Aku rasa aku nak larh benda nih….
:p

.:eNd:.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.