Just another blog

-Music-

Psycho by System Of A down

-Blog-

well…
aku dapat streamyx….
mmg besh sampai aku terlupa kerja rumah , rancangan tv yg aku gemari (call for help dan the screen savers dari Techtv), semayang , tidur , makan dan benda2 yg aku selalu buat bila aku takder streamyx.

Streamyx nie mmg ada pros and cons … atau cuma aku yg tak pandai nak membahagikan masa ?

15 April merupakan harijadi aku dan aku rasa happy sekali kerana aku dapat hadiah dari parents aku.tapi , takder hadiah yg aku dpt dari kawan2 aku.Well , sapalah aku?.Dan ada benda yg aku rasa besh tarikh lahir aku pasal Alin , Cikgu Asri ( class teacher aku maser darjah 2 dan 3) dan Kang Wei Pin samer2 meraikan harijadinya.

Dan tertimbul satu pertanyaan..
Apa hadiah yg Apek bagi kart Alin ?

(to :alin. – Kalo ko baca blog aku , bagitaularh aku yer)

Aku pun lupa nak bagitau yg byk member2 aku dah pindah sekolah terutamanya kart kg. Jawa.Tinggallah aku , tokyo (syafiq zain) , batt (ridhuan),Travis (Azmil) dan bebudak skema yg lain..

Bosan giler tanpa kehadiran rakan2 aku yg lain.

Tak ader Apek yg selalu tolong aku maser sebelum ujian membuat ‘brainstorming’ (ulangkaji secara mulut ke mulut).
Tiada lagi Yem (ibrahim) yg selalu buat lawak bodoh dier dan nyanyian lagu Psycho ( dari system of a down) yg aku asyik2 dengar maser kart klas.
Takder lagi awek Apek iaitu Alin (fadhlina) yg selalu aku tengok senyap giler kart klas 4st2.
Tiada lagi Shirah(shakirah)[pindah ke mrsm] yg aku selalu dengar suaranya membuat bising maser tugas (pengawas).
Tiada lagi Megat dan Feerdaus yg asyik2 senyap kalo berjumpa.
Tak der lagi kerosakan gigi..
eh.. silap…
Takder lagi khairi yg selalu dgn aksi2 nya yg membuat aku rasa bengang dgn dier (pindah ke teknik klang).

Waaaaaaaaaaaaaaaa!!!
I miss u guys so much….
I hope after I married ( actually if I married) i will see u guys and we all gathering at one place and having a ‘ReUnIoN PARTY’.
Aku tak dapat bayangkan yg Apek ngan Alin kahwin (sori larh yg aku terfikir sampai ke sini)…
dan aku tak dapat bayangkan apa yg akan terjadi kepada Batt (ridhuan) dgn fantasinya dan juga quotenya:”This is my life , I can do whatever I want”

well.. thats it
it just another blog

*Friends always friends..*
*bertemu dan berpisah adat manusia biasa*

EnD…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.