Periksa la plak !!!

Well aku ada periksa minggu depan.
Actually darh start minggu lepas cuma aku maleh nak tulis.
Anyway , aku ada buat improvement pasal web aku dan dijangk siap time cuti panjang…

Oleh disebabkan ada peperiksaan..aku ada beberapa informasi utk menipu maser peperiksaan atau ujian.Anyway , cara2x ini hanya boleh dibuat kart sekolah yg membenarkan membawa benda 2x cam walkmen , handphone dan sebagainya.
Lagipun , aku dpt nih dlm bhs Inggeris.Dan yg penting sekali , anda dah besar..dan anda patut tau apa benda yg boleh dan apa benda yg x boleh dibuat time periksa…
Happy reading…

*********************How to Cheat************************************

When I was in school so many students were caught cheating, the administration instituted a zero-tolerance policy to discourage the practice. Fewer students were caught, but that didn’t mean there were fewer cheaters. Thanks to common technology most students have in their pockets, the art of cheating has merely become harder to detect.

Cellular cheating

With new technology comes new ways to cheat, and cellphones are one of the most popular tools used by today’s cheater. For example, one student taking a text gets stumped on a question. All he has to do is snap a picture of the test using his camera phone and send it to his buddy outside class. The buddy then sends a text message back with a list of corresponding answers. It’s that simple.

Musical mischief

The iPod, everyone’s favorite MP3 player, is quickly becoming one of the favorite tools in the cheater’s toolbox. Many professors let students listen to music while they take tests because music helps some people focus, but have you noticed how many students have those miniature tape recorders on their desks for lectures? Just take a recorded lecture and put it into MP3 format. Then use an iPod to listen to the answers. If you’re really crafty and able to get a copy of the test ahead of time, the iPod can also act as a crib sheet. Just program in the answers as the names of songs, and the iPod will scroll that information across its screen while you rock out and ace the test.

Got a light?

Snooping through a teacher’s desk will sometimes score you an opportunity to see the test ahead of time. But if you take the teacher’s copy, she’ll know the test has been compromised and she’ll almost certainly change the questions. Some college students smoke, and some are pyromaniacs, but either way, a student carrying a Zippo lighter is rarely given a second glance these days. This is where ThinkGeek’s James Bond Stealth Camera comes in. It looks like a regular Zippo lighter, but open that baby up and inside is a camera capable of taking 150 pictures at 640×480. Take those pictures home and start memorizing answers.

A frickin’ laser!

Even those annoying laser pointers have a place in the cheater’s arsenal. Most classrooms have words and numbers written on the chalkboard or around the room. Whether it’s a flyer for an upcoming activity, an analog clock at the front of the class, or simply a time written on the chalkboard to indicate when the test is over, those words and numbers become the ammunition the cheater needs. This is at least a two-person job. One student who studied for the test or at least got the answers for it ahead of time gets the laser pointer. He uses it to make two circles, one around a number in the room, and another around a letter in a word. These two circles indicate the question number and answer. Most teachers won’t catch on since most of them will be looking at a book, a magazine, or the students themselves, not at the wall behind them. The other student just follows the bouncing light.

Mentos: the test maker

This is my favorite. A simple pack of Mentos can easily become one of the best ways to cheat. All you have to do is carefully peel off the Mentos wrapper and take it to a scanner. Scan it with a resolution of at least 600 dpi, then carefully modify the ingredients section on the label using any graphic-editing program. The sky’s the limit as to what you can type in that ingredients section — math formulas, a miniaturized study guide. The only limit here is your creativity, the quality of your printer, and your eyesight. Print it out on shiny brochure paper for an authentic appearance and leave it out on your desk for all the class to see. Hell, offer some to the teacher out of common courtesy.

In conclusion…

I won’t tell you not to cheat. Besides, by now you should already know not to. You found this article and learned its ways by simply clicking a link. Chances are your teacher did too. He’ll be keeping an eye out for these tricks, so don’t use them, kiddies. It’ll get you kicked out of school and leave you living on the street, drinking the bum wine for the rest of your days.

Diambil dari sau sumber rahsia…^_^

Photographer Skool

well..
Utk pengetahuan , aku join kelab majalah skool.
Aku ditugaskan dlm bahagian ko-kurikulum dan fotografi…(dan bukannya pornografi)….

So , minggu lepas kart skool aku ada pertandingan membuat cd-rom dan juga kuiz peringkat daerah klang..

so , byk giler gambar aku tangkap…
dan ada 2-3 tiga kenalan yg aku dpt….

skool aku menang tempat ke-2 dlm pretandingan membuat cd-rom yg diwakili oleh Ju Chin , Fong Wei Jiunn dan juga ada satu abg nih..(aku darh lupa)

itu shj-larh laporan ku…
-Maleh nak tulis panjang2-

***Fairyland***
Sejak dpt streamyx , aku asyik2 main game nih.
Game nih mmg besh giler.Ada pets sbg pembantu dan juga skill2 yg besh2 (hampir sama cam game ragnarok tapi ragnarok kena bayar tiap2 bulan).

***Palm ( handheld device)***
maser skool aku ader pertandingan biologi tue…Aku ada jumpa satu budak nih..Dia ada Palm sendiri..So , akuy kater kart dier yg aku nak pinjam jap dier nyer…
Dier bagi kart aku..

Aku mmg excited giler pasal aku mmg dah lama nak pegang benda nih..Aku hanya mamppu tengok kart TechTV jer….
So , apa yg aku nampak besh kart situ adalarh music player(realone player) , sms device(menggunakan bluetooth) dan macam2 lagi.Tapi kalo nak tulis dokumen tue susah sikit larh pasal kena pakai stylus(pen yg tak berdakwat).
Aku rasa aku nak larh benda nih….
:p

.:eNd:.

Just another blog

-Music-

Psycho by System Of A down

-Blog-

well…
aku dapat streamyx….
mmg besh sampai aku terlupa kerja rumah , rancangan tv yg aku gemari (call for help dan the screen savers dari Techtv), semayang , tidur , makan dan benda2 yg aku selalu buat bila aku takder streamyx.

Streamyx nie mmg ada pros and cons … atau cuma aku yg tak pandai nak membahagikan masa ?

15 April merupakan harijadi aku dan aku rasa happy sekali kerana aku dapat hadiah dari parents aku.tapi , takder hadiah yg aku dpt dari kawan2 aku.Well , sapalah aku?.Dan ada benda yg aku rasa besh tarikh lahir aku pasal Alin , Cikgu Asri ( class teacher aku maser darjah 2 dan 3) dan Kang Wei Pin samer2 meraikan harijadinya.

Dan tertimbul satu pertanyaan..
Apa hadiah yg Apek bagi kart Alin ?

(to :alin. – Kalo ko baca blog aku , bagitaularh aku yer)

Aku pun lupa nak bagitau yg byk member2 aku dah pindah sekolah terutamanya kart kg. Jawa.Tinggallah aku , tokyo (syafiq zain) , batt (ridhuan),Travis (Azmil) dan bebudak skema yg lain..

Bosan giler tanpa kehadiran rakan2 aku yg lain.

Tak ader Apek yg selalu tolong aku maser sebelum ujian membuat ‘brainstorming’ (ulangkaji secara mulut ke mulut).
Tiada lagi Yem (ibrahim) yg selalu buat lawak bodoh dier dan nyanyian lagu Psycho ( dari system of a down) yg aku asyik2 dengar maser kart klas.
Takder lagi awek Apek iaitu Alin (fadhlina) yg selalu aku tengok senyap giler kart klas 4st2.
Tiada lagi Shirah(shakirah)[pindah ke mrsm] yg aku selalu dengar suaranya membuat bising maser tugas (pengawas).
Tiada lagi Megat dan Feerdaus yg asyik2 senyap kalo berjumpa.
Tak der lagi kerosakan gigi..
eh.. silap…
Takder lagi khairi yg selalu dgn aksi2 nya yg membuat aku rasa bengang dgn dier (pindah ke teknik klang).

Waaaaaaaaaaaaaaaa!!!
I miss u guys so much….
I hope after I married ( actually if I married) i will see u guys and we all gathering at one place and having a ‘ReUnIoN PARTY’.
Aku tak dapat bayangkan yg Apek ngan Alin kahwin (sori larh yg aku terfikir sampai ke sini)…
dan aku tak dapat bayangkan apa yg akan terjadi kepada Batt (ridhuan) dgn fantasinya dan juga quotenya:”This is my life , I can do whatever I want”

well.. thats it
it just another blog

*Friends always friends..*
*bertemu dan berpisah adat manusia biasa*

EnD…….

FWD dari Wani

When a student listen to too much music!
Mr. Eric was walking around the form 3 block when he saw one of the form 3 class, 3’T’, making noise. He entered the classroom and this is what happened….

Mr. Eric: Who was playing and talking please stand up or the whole class gets it.
Anand : “Will The Real Slim Shady Please Stand Up”(Eminem)
Mr. Eric: You! I want you to come to my office now Office

Time: 0900 hrs

Mr.Eric: What Is Your name?
Anand : “Say My Name Say My Name”(Destiny’s Child)
Mr.Eric: Don’t play a fool
Anand : “Can’t Believe I’m The Fool Again”(Westlife)
Mr.Eric: Do you want me to beat you ?
Anand : “Hit Me Baby One More Time”(Britney Spears)
Mr Eric: What did u say?
Anand : “WHAT!”(Stone Cold)
Mr.Eric: Are you out of your head?
Anand : “I Can’t Get U Outta My Head”(Kylie Minogue)
Mr.Eric: Who do you think you are ?
Anand : “I’m A Genie In Bottle”(Christina Aguilera)
Mr.Eric: How many demerits do you want?
Anand : “1,2,345,Everybody In The Car…”(Lou Bega)
Mr.Eric: Do you always play in class?
Anand : “Sometimes I Run, Sometimes I…”(Britney Spears)
Mr Eric: Do u think this is a party ?
Anand : “I’m Coming Up So U Better Get The Party Started”(Pink)
Mr.Eric: I want you to come for detention class tomorrow morning
Anand : “Every Morning They’re A Hello…”(Sugar Ray)
Mr.Eric: I’ve just changed my mind. I want you to come everyday
Aanad : “Everyday I Love You”(Boyzone)
Mr.Eric: I want you to come alone
Anand : “Show Me The Meaning Of Being Lonely”(Backstreet Boys)
Mr.Eric: It gonna be the two of us
Anand : “Just The Two Of Us”(Will Smith)
Mr.Eric: Are you going to shut up or do you want me to stop talking
Anand : “You Say It Best, When You Say Nothing At All”(Ronan Keating)
Mr.Eric: I want you to promise me that you won’t get into anymore trouble.
Anand : “This I Promise You”(N*sync)
Mr.Eric: Make Sure you don’t get into trouble again
Anand : “Oops I Did It Again”(Britney Spears)
Mr.Eric: You can go now
Anand : “There She Goes”(Sixpence None The Richer)
Mr.Eric: I said go!
Anand : “Bye Bye Bye”(N*sync)