Yeah 3x

I got some news.
First of all Aku akan gi camping Bomba kart Teletak Sg Tekali.
pada hari selasa hingga hari jumaat (31 March hingga 2 April)

Aku kenalarh ponteng klas.Hehehe.kejap lagi biler dah sampai periksa Waawaawaawaa.

My Wishlist

-Semua org pasti ada benda yang diingini.Aku ?
aku dah ader web sendiri , forum sendiri , blog sendiri .Apa lagi yg aku nak hah?
Ok..ok…
Byk lagi benda yg aku nak.Biasa larh , Manusia mana pernah puas.

Nie adalarh LIST benda2 yg aku nak.

http://www.geocities.com/odin_hassan88/wishlist.html

My Forum
-Well . Forum aku berjalan spt biasa.Ramai yg masuk cuma aku sbg admin tak selalu masuk.Nak wat camner ?

Berselerak giler2 forum aku.Hamperh giler..

My Sepupu dan bukannya kupu-kupu

-Dier ader bagi aku laman web kelasnyer.Dia mintak komen aku so aku hanya bagi komen pasal history , forum atau sign guestbook supaya jadi yg lebih mantap dan berkesan.hehehe

-Aku takleh lah bagi addressnyer kart korunk nanti korunk tak nak gi kart web aku lak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.